novalies rum

 
igår kväll var älsklingen till huset och monterade upp skjutdörrar till novalies garderober. har inte sett det i verkligheten men det ser ju bra ut på bilden i alla fall :) vi har köpt skjutdörrar till nellies tre garderober också, men fick tyvärr fel, så vi måste beställa en till dörr så det blir fyra stycken istället. men det blir nog bra ändå!
 
i veckn nu tänkte vi låna hem tapet prover till vardagsrummet. rickard vill ha en randig tapet så vi får väl ta hem och kika på lite olika. våran soffa är ju mörkgrå så det måste ju passa ihop med den också. för de övriga möblerna blir nog vita så det blir ju inte så svårt i alla fall ;) jag har lagt en beställning på en tv-bänk nu. men den kommer inte att komma förens maj, så vi får ha tv:n på golvet ett tag eller lösa det på annat sätt :)
 
denna blev det, 180cm lång och 55 cm hög. tycker att den är i lägsta laget, men den blir nog bra ändå!


Kommentarer
Anonym

Åh vilken fin bänk! Vart beställde du den?

2013-03-08 @ 17:13:06
Sofie - Mamma till William och gravid med nummer 2

sv: nejmen fyyy va drygt !! Det är ju inte "BARA" att skicka tillbaka en säng heller, åh, skulle bli galen !! :P

Ja, den är ju svindyr men nu jääklar har jag velat haft den så läänge så det känns som att den kommer vara värd varje krona ;P hehe.
Hoppas att levtiden inte blir såå lång bara, dom skulle höra av sig om dom ev hade någon på lager i veckan, annars skulle det ta upp mot 8 veckor !! :/

2013-03-13 @ 22:01:31
URL: http://sofieeklund.vimedbarn.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0