dagisfotografering

 
idag fick jag koden så jag kunde se hur bilderna från dagisfotograferingen blev. här ovanför är 2 av ca 15 bilder. vi tog syskonkort också. det som jag tycker är bra är att de har valt ut ett antal kort så man kan välja vilket man vill ha. för jag vet i alla fall när jag gick i skolan så hade de ju redan valt ETT kort som man var tvunget att ta. nu har vi ju några att välja mellan, ska kolla med rickard vilka vi ska ta och även kanske fixa nån julklapp :)


Kommentarer
mamma till william och wilma

God kväll snäckan.Jätte skoj att du gillar min blogg :) Jag tycker din är jätte mysig med..Söta barnen är på bilderna :) Här fick vi inte titta på bilderna innan..skönt i det för då hade det varit svårt val.Ha en mysig kväll.kram kram

2012-10-23 @ 20:27:50
URL: http://blondis81.blogg.se
Tina

Vilka godingar=) vart ju jättefina bilder!

2012-10-24 @ 08:05:21
URL: http://ihemmetsvra.blogg.se
Nina

Gud vad bra att få några att välja på, vi fick bara två som var nästan precis likadana. Tur att man själv tar massa kort :)

2012-10-24 @ 21:08:12
URL: http://niina89.blogg.se
tess

Gud va fina kort!!!! De är så fina tjejerna....
Ja visst är de bra nu när man kan välja mellan några för som du säger innan var de ett som kom och det kunde ju vara ett kort som va rent av dåligt eller mindre bra. Bra de tar några fler. Vet ett år som OSkar inte va nöjd och bad fotografen ta ett till för de fick liksom se på kortet där och då när de tog men icke... nej de hann han inte. Va skulle de få se dom för då`Udda... så nu är de jättebra tycker jag.

2012-10-29 @ 09:37:29
URL: http://tess701.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0