inredning

just nu finns bara renovering och inredning i mitt huvud, eftersom vi nu fått börja med renoveringen av nya huset! jag tittar på tapeter, golv, googlar inredning mest hela tiden. så roligt att få renovera ett till hus, samtidigt som jag har beslutsångest över val jag ska ta för jag är rädd att jag ska ändra mig och vilja ha något annat sen. men jag tror att vad jag än väljer så kommer jag vilja byta det efter ett tag i alla fall, det är bara sån jag är. men nu när vi tapetserar om så ska det ju sitta några år i alla fall. det kommer att bli ännu svårare att välja kök sen, för det är inget man bara byter ut sådär efter 5 år. just nu har jag beslutsångest över tapeten till novalies rum. har bestämt att det blir tre vita väggar och en med rutmönster. men kan inte bestämma vilken färg, gråaktig, rosa, brun eller beige. men det lutar åt den rosa :)
 
nellie ville ha tapeten nedan när hon såg en bild på den. men jag frågade om den i butiken och den fanns inte. det var två tapeter som var klippta och ihopsatta med varannan stjärna beige och rosa. vilket jobb! så det gör jag inte! får leta på nån annan fin med stjärnor eller blommor till stora tjejen!
 

söndag 16 december

helgen blev inte riktigt som planerat, inte alls med andra ord! efter julbordet i fredags började jag få ont i magen, la mig strax innan tolv och kände då att det inte stod rätt till. vaknade upp flera gånger mellan två och tre och kände mig spy färdig. låg och vred mig i sängen tills jag gick upp och spydde när klockan var tre. usch och blä! sen igår låg jag och sov mest hela dagen, gick och la mig klockan sex och sov sen till klockan sex. men ändå är jag trött och seg idag och lite öm i kroppen. måste ha varit matförgiftning, för jag drack ju endast ett glas vin!! nu är jag allt annat än sugen på julmat, men det kanske hinner gå över till julafton.
 
vi tog i alla fall tag i att tapetsera lite idag så vi fick något gjort som det var tänkt. nu ska det bara upp lite panel och ett golv så är ett rum klart :) måste bara åka och välja vilket golv vi ska ha.
 
har två julklappar kvar att köpa också, men det får jag fixa till veckan!
 
trevlig tredje advent på er!
 

fredag 14 december

förlåt. förlåt för jag har varit så dålig på att uppdatera här. det har kommit jobb och renovering emellan. nu har vi börjat med renoveringen av nya huset, så kul! vi började med ett av barnrummen, inte nellies eller novalies, utan det blir kanske till ett framtida barn. men lika bra att renovera alla rummen när man ändå är igång :) jag tycker verkligen om att renovera och greja, men tyvärr så har rickard och jag lite svårt att göra det ihop. så det är så skönt att jag kan åka dit på kvällarna och pyssla lite för mig själv.
 
idag när jag lämnade barnen på dagis så hade vi utvecklingssamtal. vad roligt det är att höra så mycket positivt om sina barn. alla föräldrar blir nog stolta då. för ens barn betyder så himla mycket. en period efter att vi hade fått novalie så tappade jag nog bort mig själv och saker och ting blev inte som planerat. nu i efterhand så förstår jag inte hur jag klarat mig utan mina barn fem dagar i veckan. det är de som ger min styrka och jag älskar dom sååå mycket!
 
till nått helt annat. ikväll ska jag och rickard på julbord på bofors hotell med hans jobb. hoppas på en trevlig kväll med massa god mat och dryck. så nu ska jag ta tag i att locka löshåret och leta fram ett par strumpbyxor till klänningen.
 
lovar att uppdatera och visa bilder från renoveringen framöver :)
 
 
gamla bilder beror på att jag håller på att pyssla ihop fotoböcker till barnen. jag gör ett varsitt på deras första år. sen tänkte jag göra gemensamma familjealbum.
 
såå mysigt med bebis bilder, och snart blir rickard morbror också, så skoj !!

Glad lucia!

onsdag 5 december

oj vad dagarna bara går. blev mycket jobb förra veckan och i lördags öppnades butiken på pricken hantverk & design på ny adress (lilla w:s gamla lokal) det var ganska mycket folk och roligt att jobba i butik faktiskt, aldrig provat på det förut :)
 
början på den här veckan har bestått av sjuka barn och sjuk mamma, vilket har varit ganska jobbigt. båda barnen har varit snoriga, hostiga och haft feber. men nu är vi på bättringsvägen allihopa.
 
gammal bild på barnen
RSS 2.0